Левски с призив към феновете преди мача с Апоел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Утрешната вечер ще бъде от огромно значение за бъдещето на "сините"

Столичния Левски призова феновете на клуба да подкрепят “синия” отбор в решаващия двубой срещу Апоел Беер Шева. Мачът реванш ще се играе на 17 август от 20:00 часа на стадион “Георги Аспарухов”. Първата среща между двата тима завърши при резултат 0:0, което означава, че победителят в предстоящия двубой ще се класира за последния квалификационен кръг преди групите на Лигата на конференциите.

Ето го и официалното съобщение на Левски:

Левскари, в четвъртък предстои изключително важната битка в Лигата на конференциите срещу тима на „Апоел“ (Беер Шева). След 0:0 в първата срещата, на „Герена“ е време да изковем заедно нова европейска вечер на триумф. Отново обединени отбор и публика да постигнем успех и да продължим да представяме по най-добрия начин „Левски“ и България.

В тази връзка в деня на реванша срещу „Апоел“, мобилният магазин ще е разположен пред сектор „А“, а от там ще можете да закупите специално създадените за срещите в Европа артикули, които обединяват клубната и националната ни принадлежност.

На разположение ще са фланелка, шал и големи знамена, а с всяка закупена тениска ще подаряваме и български знаменца. Артикулите ще са налични и в официалния магазин, както и онлайн.

На 17 август нека отново облечем с гордост сините фланелки и да развеем трибагреника.

За „Левски“ и за България!