Английските грандове с интерес към халф на Аталанта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арсенал, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Тотнъм ще се борят за подписа на бразилския полузащитник Едерсон

Според информация на италианското издание La Gazzetta dello Sport, отборите на Арсенал, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Тотнъм Хотспър искат да се подсиялт с Едерсон от Аталанта. Бразилският халф е основна цел за гигантите от Висшата лига. Клубът от Серия А се очаква да поиска 40 милиона евро за продажбата на халфа.

24-годишният полузащитник играе много силно през настоящия сезон. Неговото впечатляващо представяне не остана незабелязано и може да има голяма битка и наддаване за него през летния трансферен прозорец. Докато той се бореше да се установи в Бергамо през първата си година, Едерсон прави чудеса през втория си сезон в клуба.

Бразилецът участва в 30 мача досега и дори е допринесъл за седем гола. Бившият полузащитник на Салернитана има още две години и половина от договора си с Аталанта. Въпреки това, той може да напусне бергамаските предвид клубовете, които се интересуват от него. Английските грандове Арсенал, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Тотнъм са готови да се борят за полузащитника.

Въпреки че и четирите английски топ отбора са готови да влезнат в сериозна битка за подписа на Едерсон, италианският клуб няма да бърза да направи продажбата, след като спечели доста пари от Расмус Хойлунд миналото лято.