Антоан Гризман ще откаже предложение от Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският национал ще отхвърли оферта на "червените дяволи" през януари, тъй като е много щастлив в Атлетико Мадрид

Според медията Team Talk, френският нападател Антоан Гризман няма интерес да се присъедини към Манчестър Юнайтед и ще откаже оферта на английския гранд през януари. Носителят на трофея от Мондиал 2018 се чувства доволен от живота в Атлетико Мадрид, който също не се интересува от продажбата му през зимата.

Антоан Гризман изглежда у дома си в Атлетико Мадрид, тъй като той възроди кариерата си след злополучния трансфер в Барселона. Носителят на Световната купа с Франция през 2018 г. се завърна в мадридския гранд за сезон 2021/22 от Барселона под наем, а по-късно осъществи постоянен трансфер. Гризман се представя страхотно през този сезон, като вкара вече 12 пъти за Атлетико, докато демонстрира върховна форма за Франция.

Атлетико Мадрид няма намерение да се разделя с 32-годишния футболист, освен ако не пристигне изключителна оферта. Съобщава се, че Манчестър Юнайтед иска да го привлече след навлизането на на британския милиардер сър Джим Ратклиф в клуба.

Ратклиф закупи 25% дял в Манчестър Юнайтед, което му дава контрол и му е позволено да взема важни решения, като например трансфери. Милиардерът ще иска да направи голямтрансфер през януарския прозорец, за да утвърди своя авторитет и идеи. Интересът на Манчестър Юнайтед към Гризман е разбираем предвид кризата в нападението на “червените дяволи”. Френският футболист обаче не смята да приема оферта от “Олд Трафорд” през януари.