Антоан Гризман се събира с Лионел Меси в МЛС
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дейвид Бекъм продължава да се интересува от бивши играчи на Барса

Ръководството на Интер Маями начело с Дейвид Бекъм планира да привлече нападателят Антоан Гризман в клуба, съобщава “Sport”. Според информацията французинът е готов да напусне Атлетико Мадрид и би се радвал да завърши кариерата си в САЩ.

Меси и Гризман обаче не се разбираха особено добре докато играеха за Барселона. Според мнозина аржентинецът не харесал поведението на Гризман относно каталунският клуб в едно интервю, година преди да акостира на “Камп Ноу”. Тази вражда бе допълнена и от факта, че французинът бе конкурент на добрия приятел на Меси – Луис Суарес.

Още по-любопитното е, че Гризман е конкурент на Суарес и за поста на номер 9 в Интер Маями, тъй като Бекъм първоначално искаше да привлече него през това лято. Ако бившият английски национал в крайна сметка вземе Гризман вместо Суарес, това може сериозно да подразни Меси и да доведе до сериозни проблеми в състава. За момента обаче обстановката в тима остава спокойна и се очаква да се запази такава поне до следващия трансферен прозорец.