Антов: Имаме силите да победим Йънг Бойс 1
0 0
"Всеки иска да играе Вечното дерби и да го спечели", заяви футболистът на ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Валентин Антов очаква неговият тим да се поздрави с победа в двубоя срещу Йънг Бойс в Лига Европа, който ще се изиграе този четвъртък.  “Срещу Йънг Бойс очаквам да стъпим здраво и да им дадем една здрава битка въпреки тежката загуба, която направихме там. Имаме силите да ги победим. Трябва да сме заедно. Направили сме сериозен анализ на миналия мач. Трябва да видиш къде са грешките и какво може да се промени. Ние сменихме треньора и много от нещата са различни. Подготвяме се по възможно най-добър начин. В Лига Европа няма слаби отбори, знаехме колко силен е отборът на Йънг Бойс. Може би тръгнахме лошо и това ни разколеба, но не мисля, че това ще се повтори”, заяви Антов в предаването Спорт в обектива.

Антов сподели, че назначаването на Акрапович начело на ЦСКА е било изненада за всички в отбора. „Новината за Акрапович изненада всички футболисти, не знаехме предварително. Треньорите се сменят, така е преценило ръководството. Сега правим всичко, за да се докажем. При него дисциплината е много важна. По отношение на тренировъчния режим, има промени. Но няма как те да са коренни още в началото. Акрапович свърши добра работа в Локо Пловдив, но ние сме ЦСКА и очакванията са по-големи. Има и плюсове, и минуси. Когато треньорите се сменят често, може да е объркващо. Може би тези хора, които се назначават, очакват да имат определено време и да изградят собствен отбор. От друга страна, когато идва нов, мотивацията е на високо ниво и всеки иска да се докаже. Футболистите трябва да записват победи, за да не се налага да има смяна на треньора. Самочувствието е важно, може би имаме нужда от повече. Надявам се да станем шампиони”.

“Всеки иска да играе Вечното дерби и да го спечели. Ситуацията в страна обаче е такава и здравето е най-важно. Ако футболистите са болни, мачът се отменя. За мен няма значение кога ще е мачът, важното е да го спечелим”, каза Антов по темата за вечното дерби, което бе отложено заради броя заразени с коронавирус в тима на Левски”, добави Антов

“Още не сме видели новия автобус, сега в четвъртък ще ни е дебют с него. Надявам се да тръгнем с добра игра и победа. Всеки фен на ЦСКА, какъвто съм бил и аз, а сега и футболистите, иска стадионът да изглежда по възможно най-добрия начин”, каза още футболистът на „армейците“.