Апоел Беер Шева ще бъде подсилен за реванша срещу Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на израелския тим е върнат обратно в състава

Апоел Беер Шева върна в състава най-добрия си играч – Рамзи Сафури, така че той ще бъде на линия за реванша срещу Левски на “Герена” от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите.

Сафури бе реабилитиран, след като се е извинил пред отбора, пое отговорност, а същ така и му б наложена максималната глоба – 20 процента от заплатата. Така футболистът ще може да вземе участие в срещата на българска земя след няколко дни.

Наставникът Елянив Барда взе решение, че 27-годишният халф ще се включи в тренировката на тима тази вечер. Почти няма съмнение, че Сафури ще бъде част от състава на Апоел за предстоящия мач с Левски, а дори е възможно и да бъде титуляр в София, което до известна степен може да е изненада за съперника. Както е известно, първият мач между двата отбора в Израел не предложи попадения.

Рамзи Сафури бе отстранен от първия тим на Апоел БШ по дисциплинарни причини заради конфликт с Шай Елиас. Двамата се скараха след игра та табла, като се е стигнало до физическа конфронтация преди тренировката. Съотборникът им Шагив Йехезкел се е намесил да ги разтърве, но е бил ударен по носа от Сафури.