Ето как Лионел Меси и Дейвид Бекъм празнуват успехите на Интер Маями
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинската звезда се наслаждава на времето си досега в Интер Маями, както и семейство Бекъм

Известната певица и моден дизайнер Виктория Бекъм сподели снимки в своя Instagram профил от вечеря, която тя и нейният съпруг Дейвид Бекъм, съсобственик на Интер Маями, организираха заедно с най-новите звезди на клуба Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс и техните съпруги. Групата се събра в известния ресторант Gekko в Маями. Виктория Бекъм озаглави поста си: „ОБИЧАМ МАЯМИ!!! Толкова много забава снощи!! Целувки”.

Лео Меси имаше фантастичен старт във Флорида, като аржентинският носител на Световната купа доминираше и бе в центъра на събитията в своите пет мача досега. Същото важи и за бившите му съотборници в Барселона Бускетс и Алба, които помогнаха на Интер Маями да стигне до полуфинала на Купата на лигата срещу Филаделфия като двубоят е от 02:00 ч. на 16-ти август.

Меси си върна радостта от футбола, която бе позагубил в ПСЖ. Очевидно той се радва на живота и извън терена. Семейството на аржентинеца прекарва време с Дейвид Бекъм и неговата съпруга, както и останалите звезди на Интер Маями, придружени от техните съпруги.