Арда чака списъка с контролите, може да отмени лагера в Турция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако проверките не си струват, няма да има смисъл. И в България може да играем добри мачове", заяви треньорът Николай Киров

В Арда ще решат дали да имат лагер в Турция, след като видят потенциалните си съперници за приятелските мачове, разкри треньорът на кърджалийци Николай Киров. Подготовката на тима стартира на 4 януари, а седмица по-късно кърджалийци трябва да заминат за Турция.

“До два-три дни ще е ясно всичко. Нещата зависят от това как­ви контроли ще играем там. Чакам организаторите да ми предложат окончателния списък със спарингите. Иначе всичко е договорено – хотел, продължителност, терени за подготовка. Но ако проверките не си струват, няма да има смисъл. И в България може да играем добри мачове. Именно заради контролите си струва ходенето до Турция, макар и в тази сложна обстановка”, ко­ментира Белия пред “Тема Спорт”.

“Все още нямаме нови попъл­нение. Работим по въпроса. По­стоянно гледаме играчи, но не е лесно. Затова и засега няма да се разделяме с никой”, добавя специалистът.