Арда гони трета поредна победа срещу Септември
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Betano.bg дава предимство на състава на Александър Тунчев

Арда (Кърджали) посреща столичния Септември в последната среща от четвъртия кръг на Първа лига.

Двубоят в източните Родопи, който ще бъде ръководен от арбитъра Димитър Димитров, трябваше да започне в 18.30 часа, но заради отложения мач Левски – Черно море, ще стартира с два часа по-късно.

Съставът на Александър Тунчев се отърси по възможно най-ефективния начин от загубата при визитата на ЦСКА София на старта на шампионата, записвайки победи над Берое и Ботев (Пловдив), които бяха гарнирани и с “чисти мрежи”.

Част от Арда вече е бившият защитник на Берое Омар Сако, който ще играе в Кърджали със статут на преотстъпен от австрийския ЛАСК (Линц).

Двамата треньори – Тунчев и Славко Матич, нямат кадрови проблеми с травмирани или наказани футболисти и ще могат да заложат на оптимални варианти на своите единайсеторки.

Букмейкърът Betano.bg дава предимство на домакините. Коефиециентът за победа на Арда е 1.90, докато шансовете на Септември да си тръгне с трите точки от Кърджали са оценени с 4.15. Ставката за равенство е 3.50.

Мачът на “Арена Арда” е очакван с интерес не само в региона и логично е част от мачовете по телевизиата днес.

Вероятни стартови състави:

АРДА (4-2-3-1): Симеонов; Лозев, М. Стоев, Крачунов, А. Георгиев; Котев, Юруков; Ковачев, Х. Иванов, Тилев; Н’Диайе

СЕПТЕМВРИ (4-2-3-1): Шейтанов; М. Стойчев, Пешов, Арсов, Ачков; Делимеджац, К. Колев; Кабов, М. Стоянов, С. Александров; Костадинов

Съдия: Димитър Димитров