Арда прости на прекрачилия границата Валентич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Снощи босненецът се извини за необмисления си коментар след мача между двата отбора

Арда прие извинението на треньора на Ботев Пловдив Азрудин Валентич, който използва задължителната си поява пред телевизионнати камери след снощното равенство с Царско село, за да опита да замаже неловката ситуация, която създаде преди седмица.

След мача между двата тима от 17-ия кръг в Първа лига, завършил с победа за кърджалийци с 2:0, босненецът обяви, че съставът на Николай Киров не заслужава трите точки. Изказването на Валентич беше доста непочтено, имайки предвид превъзходството на Арда в двубоя.

“Искам да се извиня на всички от Арда,” заяви Валентич. “Хората не разбраха това, което искам да кажа. Имам огромен респект към треньора и всички останали.”

Днес пък дойде и реакцията на Арда.

“Ръководството на ПФК Арда изказва благодарност към старши треньора на Ботев Пловдив Азрудин Валентич, който се извини на Арда за думите, които каза след срещата между двата отбора,” написаха днес от клуба от източните Родопи.

“Нашият клуб винаги е държал на добрите отношения и сме сигурни, че той не е искал да обиди ПФК Арда. Пожелаваме му успех в работата с Ботев Пловдив и постигане на поставените цели пред клуба.”