Арда пуска евтини билети за последните си два мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Така ръководството иска да се отблагодари на своите фенове за подкрепата във финала за Купата на България

От Арда взеха решение да намалят цените на билетите за последните два домакински мача на тима.

В първия двубой на 26 май кърджалийци приемат Локомотив Пловдив, а на 30 май е последният тест за тима – баража с Черно море за място в Европа.

Така ръководството иска да се отблагодари на своите фенове за подкрепата във финала за Купата на България.

“Ръководството на ПФК Арда реши да направи жест към своите фенове, като намали цените за последните два домакински мача на отбора.

Първият е на 26 май срещу Локомотив Пловдив, а вторият е решителната битка за Европа срещу Черно море на 30 май. 

Ръководството на ПФК „АРДА“ реши да направи жест към своите фенове, като намали цените за последните два домакински мача на отбора. Първият е на 26 май срещу Локомотив Пловдив, а вторият е решителната битка за Европа срещу Черно море на 30 май. Надяваме се, че по този начин Вие, нашите фенове ще изпълните разрешения капацитет на „АРЕНА АРДА“ и ще покажете за пореден път, че сте нашият 12-ти играч на АРДА.

Искаме да благодарим за огромната подкрепа, която показахте към отбора на АРДА на финала за Купата на България. С действията си на трибуните, Вие показахте, че сте най-културните фенове в България. Вие не отговорихте на провокациите, а подкрепяхте играчите от първата до последната минута. След новата заповед на министъра на здравеопазването, на стадионите се допускат 50% от общия капацитет на съоръжението. Надяваме се, че в последните два мача АРЕНА АРДА ще се превърна в добре познатата крепост на отбора.

Билети за двата мача с Локомотив Пд на 26 май и Черно море на 30 май, вече са в продажба и може да ги закупите от бензиностанции OMV и в магазини Office 1. На 25 май от 10:00ч. ще бъдат отворени и касите на АРЕНА АРДА, както и във фен магазина на стадиона. В деня на мача с Локомотив Пд също от 10:00 до края на първото полувреме ще може да закупите билети и за двата мача.

ЦЕНИТЕ СА СЛЕДНИТЕ:
СЕКТОР „А“ ЛОЖА – 10лв
СЕКТОР „А“ и „В“    – 8лв
СЕКТОР „Б“ и „Г“    – 5лв”