Арсенал, Челси и Ливърпул в битка за Джамал Мусиала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Грандовете от Висшата лига са вперили поглед във футболиста на Байерн Мюнхен

Испанското издание Fichajes твърди, че Арсенал, Челси и Ливърпул се интересуват от Джамал Мусиала. Бъдещето на 20-годишния атакуващ полузащитник в Байерн Мюнхен е несигурно заради ситуацията с договора му, която отвори вратите за клубове от Висшата лига, които възнамеряват да тестват Байерн Мюнхен с изкушаваща оферта.

Мусиала е сред най-добрите млади играчи в световния футбол и е нормално да има интерес към услугите му. Но този път има реална възможност той да се раздели с Байерн Мюнхен. Договорът на 20-годишния халф изтича през лятото на 2026 г. Въпреки че Байерн има желание да го удължи, до момента не успяват да намерят общ език с младока и неговия агент.

С оставащи малко повече от две години от договора му, Байерн се опитва да го обвърже дългосрочно. Но все още не са постигнали успех. Играчът настоява за значително увеличение на заплатата, което отразява таланта му, а шампионите на Бундеслигата не са готови да му предложат толкова пари. В резултат на това спекулациите за преминаване във Висшата лига се засилват.

Челси се съсредоточи върху подписването на млади играчи с огромен потенциал и Мусиала е идеалният вариант за тях. “Сините” обаче ще срещнат сериозна конкуренция от Ливърпул и Арсенал в битката за подписа на германския талант.