Арсенал е готов да плати 15 млн. евро за белгийски халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският клуб е готов да предложи оферта от 15 милиона евро за подписа на Артур Вермеерен

Според медията Tutto Mercato Web, тимът на Арсенал е готов да направи оферта на стойност 15 милиона евро за Артур Вермеерен през януари. Роял Антверп очаква предложения за своята изгряваща звезда, но ще иска поне 25 милиона евро за 18-годишния халф, като Барселона също се интересува от таланта.

Съобщава се, че множество клубове са впечатлени от 18-годишното момче. Вермеерен помогна на Антверпен да спечели белгийската лига миналия сезон и продължава да се представя на най-високо ниво за клуба. Освен това той натрупа ценен опит в Шампионската лига, което го направи по-добър играч. Той също така дебютира за националния тим на Белгия по време на международната пауза през октомври.

Барселона бе един от първите клубове, които проявиха интерес към полузащитника и може да ускорят преследването си поради контузията на Гави. Съобщава се, че каталунците са информирани за други клубове, които проявяват интерес към 18-годишния футболист, така че ще има наддаване за Вермеерен.

Арсенал има желание да подпише с полузащитника и е готов да похарчи 15 милиона евро през януари, за да го привлече на “Емиратс”. Микел Артета наистина се нуждае от нов полузащитник, като предстои да видим дали халфът на Антверп ще заиграе в Северен Лондон или ще се насочи към Ла Лига, а защо не и друг кандидат да се появи за подписа му.