Арсенал може да направи нов трансферен удар това лято
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" водят преговори с Ансу Фати от Барселона

Вицешампионът на Англия от тази година – Арсенал, е осъществил контакт с агента на Ансу Фати относно възможността талантливият футболист да премине на „Емиратс“, съобщиха на Острова.

„Артилеристите“ направиха вече един голям трансферен удар, след като подписаха с Деклан Райс това лято. Тимът от “Емиратс” привлече още Кай Хаверц, Юриен Тимбър. Твърди се обаче, че треньорът на “топчиите” Микел Артета има желание да добави още един атакуващ играч в редиците си преди затвавянето на прозореца. При това Артета иска да привлече в Серверен Лондон футболист от най-висока класа с голям потенциал за бъдещето.

от Арсенал са говорили с агента Жорже Мендеш, който търси нов отбор на Ансу Фати, след като бъдещето му в Барселона е много несигурно.

На “Камп Ноу” Шави не разчита особено на Фати. Треньорът обаче заяви, че не иска да продава нападателя: „Вече казах, че Ансу е наследството на клуба. Той е важен футболист  и ще продължи да бъде такъв. Той е настоящето и бъдещето на Барса“.

В следващите дни със сигурност ще стане ясно бъдещето на национала на Испания, който е далеч от най-добрата си форма и ново предизвикателство може да съживи кариерата му.