Арсенал постави цена от 50 млн. паунда на Рамсдейл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Арън Рамсдейл е свързван с напускане на Арсенал през последните седмици

Вратарят Аарън Рамсдейл получава малко шансове за изява в Арсенал след пристигането на Давид Рая и трябва да напусне Северен Лондон, за да играе редовно. Информация на Football Transfers твърди, че артилеристите вече са поставили цена от 50 милиона паунда на вратаря.

Аарън Рамсдейл доказа, че е качествен играч във Висшата лига и ще бъде интересно да видим дали ще има нов клуб през януари. Рамсдейл беше ключов играч за Арсенал през миналия сезон и той им помогна да се борят за титлата във Висшата лига. Няма съмнение, че той може да бъде важен играч за повечето клубове в лигата. Англичанинът е трансферна цел на клубове от висок ранг като Челси и Нюкасъл Юнайтед.

Проблем за отборите, които желаят Рамсдейл, може да бъде исканата цена от Арсенал от 50 милиона паунда. Тимът на Микел Артета вероятно ще трябва да бъде по-разумен с исканията си. 25-годишният играч ще бъде разочарован от липсата на игрово време през този сезон и ще иска да съживи кариерата си с трансфер през зимата.

През последните седмици вратарят на “топчиите” беше свързван с Челси и остава да видим дали “сините” ще решат да го привлекат в близко бъдеще. Челси подписа с Роберт Санчес през лятото, но бившият страж на Брайтън не успя да направи много добро впечатление в клуба от Западен Лондон.