Новият треньор на Ювентус ще има роля за бъдещето на Киеза
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Федерико Киеза предпочита да остане в торинския гранд

Италианският национал Федерико Киеза e една от звездите на Ювентус и има желание да продължи да носи екипа на “бианконерите”. Според информациите на Апенините обаче бъдещето на офанзивния футболист зависи и от това кой ще води “старата госпожа” през сезон 2024/25.

Феде Киеза има още по-малко от 2 години от настоящия си договор с Ювентус. Клубът работи по удължаването на контракта на италианския национал. През лятото Киеза отхвърли изкушаваща предложение от отбор от Саудитска Арабия.

Наскоро Федерико Киеза сподели желанието си да играе в по-офанзивна формация, след като се изказа добре за селекционера на Италия Лучано Спалети. От друг страна, Масимилиано Алегри в Ювентус разчита на по-дефанзивна игра, което не се харесва на Киеза.

Спортният директор на Юве – Кристиано Джунтоли, ще проведе важна среща с Фали Раманади – агентът на Киеза. Джунтоли се надява да направи важна крачка към подписването на нов договор от футболиста със срок от 5 г., съобщава изданието TMW. Медията информира, че решението на Киеза ще зависи и от избора за наследник на Алегри, като от вчера се заговори, че Антонио Конте ще води Юве през новия сезон.