Арсенал се интересува от Фикайо Томори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" ще опитат да привлекат бранителя на Милан

Според изданието Football Transfers, отборът на Арсенал е добавил Фикайо Томори към списъка си с потенциални цели за привличането на централни защитници. Милан обаче смята 26-годишния защитник за един от своите най-добри играчи и не бърза да продава бившия играч на Челси в скоро време.

Микел Артета и Еду Гаспар се стремят да привлекат нов централен защитник през януарския прозорец, тъй като това е област в отбора, която все още има проблеми. Арсенал няма подходяща алтернатива за своите редовни централни защитници, нещо, което мениджърът би искал да реши възможно най-скоро.

На фона на спекулации с много играчи напоследък, Арсенал добави трансферната цел на Манчестър Юнайтед Фикайо Томори към своя кратък списък с желани бранители. 26-годишната звезда на Милан се представя стабилно за гигантите от Серия А, откакто премина на “Сан Сиро” от Челси през 2021 г.

Съобщава се, че Томори и семейството му са привърженици на Арсенал, според информацията, и ако артилеристите бъдат настоятелни, може да имат шанса да го привлекат. Милан обаче не бърза да обмисля напускането му, тъй като защитникът има договор до 2027 г. и грандът от “Сан Сиро” ще иска солидна сума, за да го трансферира.