Арсенал следи звезда на Билбао – Реал и Ливърпул също имат интерес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нико Уилямс може да смени клуба през лятото

Информация на медията Daily Mirror твърди, че Арсенал следи Нико Уилямс и има намерение да отправи оферта през лятото. Но “топчиите” ще се сблъскат с конкуренция от Реал Мадрид, Ливърпул и Астън Вила за подписа на звездата на Атлетик Билбао.

Нико Уилямс се утвърди като един от най-добрите млади нападатели в Ла Лига. Така че не е изненада, че големите клубове го следят и го искат в редиците си. Той е достатъчно универсален, за да играе както като крило, така и като нападател. Той ще добави повече класа в последната третина за Арсенал, ако премине на “Емиратс”.

21-годишният футболист има пет гола и десет асистенции във всички състезания този сезон. Той вероятно ще се подобри още повече с треньорство и опит. Арсенал се нуждае от повече дълбочина в атаката, за да може по-често да ротира ключовите си играчи. Подписването на универсален нападател като Уилямс би било мъдро решение от страна на Микел Артета.

Ще има обаче битка за подписа на младежа. Реал Мадрид също се нуждае от ново крило, а 21-годишният играч би бил отличен вариант. Той би бил дългосрочно допълнение за тях и може да формира качествено партньорство с Винисиус Жуниор и Родриго.

Междувременно Ливърпул ще има нужда от качествено крило, ако Мохамед Салах напусне клуба след края на сезона. Египтянинът беше феноменален за червените и ще трябва да бъде заменен с класен играч.