Арсенал ще се опита да привлече Салах
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският гранд следи 23-годишното мароканско крило Ибрахим Салах от Рен

Според информация на френското издание Le 360 ​​Sport, мароканският футболист Ибрахим Салах е обект на интерес от страна на Арсенал. “Артилеристите” ще искат да вземат ново крило през януарския трансферен прозорец. Те изпратиха скаути да наблюдават 23-годишния играч в действие за отбора на Рен през последните седмици.

Ибрахим Салах премина в отбора на Рен от белгийския Гент през януари 2023 г. 23-годишният футболист е взел участие в 15 мача, като е вкарал 5 гола за “червено-черните” този сезон. Добрите му изяви привлякоха вниманието на Арсенал.

През януарския трансферен прозорец клубът от Северен Лондон вероятно ще даде приоритет на привличането на нападател и централен защитник. Все пак отборът може да реши да купи и ново крило, за не чака до следващото лято. Педро Нето е сред основните им цели, но те няма да го преследват през януари. Затова за по-ниска сума може да се опитат да се подсилят с Ибрахим Салах.

Салах може да бъде алтернатива на Габриел Мартинели по левия фланг, като бразилският национал не е на нужното ниво в доста от мачовете. Ще бъде любопитно да видим дали мароканският футболист ще осъществи трансфер в Арсенал тази зима.