Рафаел Варан отхвърля възможността за трансфер в Ал Итихад
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският бранител е свързван с напускане на Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец

Испанската медия Fichajes твърди, че отборът на Ал Итихад има желание да подпише с Рафаел Варан, когато трансферният прозорец се отвори през януари. Защитникът на Манчестър Юнайтед обаче е взел решение да не се мести в Саудитска Арабия за момента.

Варан, който пристигна в Ман Юнайтед от Реал Мадрид със сделка за 40 милиона евро, има труден сезон до момента. Въпреки че той възвърна позицията си през последните седмици, бъдещето му остава несигурно. Така че ще бъде интересно да видим дали “червените дяволи” ще решат да спечелят пари от него следващия месец.

В момента на Манчестър Юнайтед им липсва дълбочина в защита и трябва да задържат французина до края на сезона. Въпреки че не беше в най-добрата си форма през настоящата кампания, той си остава защитник от световна класа и може да бъде ключов играч за “червените дяволи” през втората половина на кампанията.

Фактът, че френският бранител не желае да премине в тим от Саудитска Арабия, ще дойде като стимул за “червените дяволи”. Междувременно Варан също е свързван със завръщане в бившия си клуб Реал Мадрид, който страда от криза с контузии в сърцето на отбраната.