Арсенал ще се пробва за Душан Влахович през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" се интересуват от подписа на сръбския нападател Душан Влахович от Ювентус

Италианското издание Tutto Mercato Web твърди, че Арсенал може да привлече Душан Влахович през януари. Нападателят на Ювентус е оценен на 80 милиона евро и остава да се види дали “топчиите” ще успеят да сключат сделката.

23-годишният футболист се бори да оправдае очакванията, след като се премести в италианския гранд и напускането на Ювентус може да бъде идеално за него. Сръбският национал се нуждае от ново начало на този етап от кариерата си и възможността да играе за Арсенал може да бъде привлекателна опция за него.

Артилеристите със сигурност се нуждаят от повече качество и дълбочина в атакуващата фаза на играта и Влахович би бил добър трансфер. Сръбският национал беше смятан за един от най-добрите млади нападатели в Европа по време на престоя си във Фиорентина и нов старт на живота му във Висшата лига може да му помогне да възвърне формата и увереността си. Той беше свързван с Челси през летния трансферен прозорец, но до трансфер не се стигна.

В момента Арсенал разполага с бразилеца Габриел Жезус като единствения надежден нападател в клуба. Остава да видим дали са готови да платят необходимата сума за Влахович. Сърбинът едва ли ще излезе евтино и Ювентус ще се опита да възстанови по-голямата част от това, което плати за него на Фиорентина.