Артета: Когато се говори за Меси, никога не може да е погрешно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много се радвам, че и ние имахме няколко номинирани", каза испанецът във връзка с Букайо Сака и Мартин Йодегор, които завършиха на 24-о и 28-о място.

Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори на пресконференция преди двубоя от Карабао Къп срещу Уест Хем, че е доволен от позициите на Букайо Сака и Мартин Йодегор за “Златната топка”, а също така коментира и поредния триумф с най-ценното индивидуално отличие в световния футбол на Лионел Меси.

“Много се радвам, че и ние имахме няколко номинирани. Това ни кара да се гордеем. Винаги е хубаво да се видиш там, до тези имена и в тези класации, така че това е комплимент за тях и за това, което са направили”, каза Артета.

“Сега предизвикателството е през следващия сезон да бъдеш по-нагоре в списъка, защото това ще означава, че си го направил отново”, посочи специалистът.

“Когато се говори за Меси, никога не може да е погрешно. Това, което направи, да спечели Световното първенство на неговата възраст, това беше върхът в кариерата му. Всички го очакваха, това просто е невероятно. Постоянството, което показа, нивото, на което постави световния футбол, е невероятно”, допълни Микел Артета.