Боби Михайлов обяви пълна подкрепа от БФС към Илиан Илиев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Желая му успех и му гарантирам, че ще има пълната подкрепа на всички нас“, каза Михайлов

В днешния ден ръководството на Българския футболен съюз представи Илиан Илиев като нов национален селекционер .Треньорът на Черно море ще има тежката задача да изправи България на крака след слабите резултати през 2023 г. 55-годишният специалист получи пълното доверие на БФС, обяви президентът Борислав Михайлов.

Илиев ще води „трикольорите“ в предстоящите квалификации за Евро 2024 срещу националните селекции на Унгария и Сърбия. Двубоите са в средата на ноември, като специалистът е добре запознат с играчите в националния тим.

„Българският футболен съюз винаги е залагал на доказани и актуални имена. Илиан Илиев си е спечелил уважението на всички български фенове с усърдната си и последователна работа. Желая му успех и му гарантирам, че ще има пълната подкрепа на всички нас“, каза Борислав Михайлов.

До края на текущата кампания 2023/2024 г. Илиев ще съвместява позицията на треньор на България с тази на наставник на варненския клуб Черно море, след което ще се концентрира само върху работата си в националния отбор.