Артур сподели впечатленията си за Меси, Неймар и Роналдо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Помня как, когато бяхме заедно в столовата на Ювентус, Кристиано винаги гледаше в чиниите на останалите и се шегуваше с това, което имахме за ядене.

Полузащитникът на Ювентус Артур е сбъднал мечтата на много деца по света – да играе редом с трима от най-добрите съвременни футболисти – Кристиано Роналдо в “Старата госпожа”, Лионел Меси в Барселона и Неймар в националния отбор на Бразилия. В днешното си интервю за “Мундо Депортиво” 26-годишният бразилец бе помолен да каже по няколко думи за всеки от тях.

“Роналдо е впечатляващ като спортист и човек. Той се опитва да се подобрява всеки ден. Помня как, когато бяхме заедно в столовата на Ювентус, той винаги гледаше в чиниите на останалите и се шегуваше с това, което имахме за ядене. Той е голям професионалист, не съм виждал друг човек с неговия манталитет. По отношение на футболните му качества, всеки може да види неговите резултати.Меси е изключителен, може би най-добрият футболист в историята, най-малкото е сред тримата най-велики. Имах чудесната възможност да споделя с него много прекрасни моменти в съблекалнята. Той е малко по-резервиран, но е човек с доста добро сърце. Невероятно е как разчита играта, както и колко дълго време играе на най-високо ниво. Това никой не може да го постигне.

Първият път, в която се срещнах с Неймар, беше в националния тим. Тогава още бях в Гремио, а той много ми помогна. Ней много се интересува от останалите и мога да го потвърдя от личен опит. Що се отнася за него като футболист, всички виждат качествата му. Аз го харесвам”, коментира Артур пред изданието.