Ас на Арсенал се оплака от поведението на Гуардиола спрямо него
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Габриел Жесус разказа интересни истории от съблекалнята на Ман Сити

Бившият футболист на Манчестър Сити и настоящ на Арсенал Габриел Жесус се оплака от поведението на Гуардиола спрямо него докато той все още е бил част от отбора на “гражданите”. Бразилецът сподели, че не се е чувствал оценен там, което е и причината той да напусне клуба.

“Имаше един мач от Шампионската лига с ПСЖ, в който Гуардиола реши да пусне Зинченко като фалшива деветка. Абсолютна лудост. Предишния ден той въобще не го изпробва в тренировката, а в нея аз бях на върха на атаката.

Два часа преди мача имахме разбор, вечеря и 30 минути почивка. Тогава той ни съобщи решението си и аз въобще не пипнах храната си. Направо изтичах в стаята си плачейки и се обадих на майка ми, като и казах: “Искам да се махна”.

Дори не се включих в загрявката. Чувствах се ужасно. Пет минути след като Меси ни вкара гол, той ме хвана и ме пусна в игра. Направих асистенция, отбелязах гол и спечелихме с 2:1. В следващия мач с Лайпциг обаче отново не ме пусна на терена.

Той често правеше така, затова не ми бе никак лесно. Всъщност беше много трудно. В този момент реших, че не искам да оставам повече и прецених, че е време да си тръгна”, разкри Габи Жезус.

В момента той няма подобни проблеми, тъй като се разбира отлично с Микел Артета и се чувства чудесно в тима на Арсенал.