Хиляди се събраха да приветстват Анхел ди Мария обратно в Бенфика
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинецът получи топло посрещане

Световният шампион Анхел ди Мария бе посрещнат от феновете на Бенфика по невероятен начин. Хиляди привърженици на клуба се събраха пред стадиона и скандираха неговото име, докато той видимо се радваше на тази феноменална гледка.

 

Това е втори престой за Ди Мария в Бенфика. Той прекара три години в тима на “орлите” между 2007 и 2010 година. Макар че са минали толкова много години от тогава, Ди Мария не е забравил португалския клуб. Той е признателен към него за шанса, който получава да се докаже на европейската сцена. По това време Ди Мария бива отхвърлен от редица клубове, което прави постъпката на Бенфика още по скъпа за него.

Откакто напусна Бенфика, Ди Мария не спира да показва на света, че “орлите” не са сбъркали в преценката си за него. Той премина през тимовете на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, ПСЖ и Ювенутс и навсякъде остави своя отпечатък. Аржентинецът спечели редица престижни отличия, сред които и Шампионската лига с екипа на Реал Мадрид.

 

Най-скъпият трофей в неговата витрина обаче е световната титла, която той извоюва с националния отбор на Аржентина на Световното първенство в Катар през 2022 година.