Астън Вила си го изкара на Евертън, “карамелите” допуснаха четири
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът на Унай Емери бързо намери верния път

Отборът на Астън Вила победи Евертън в мач от втория кръг на английската Висша лига с категоричното 4:0. Това бяха първи точки за “виланите”, които загубиха първата си среща от сезона с 5:1 от Нюкасъл.

Резултатът бе открит още през първата част. Точен в 18-ата минута на мача бе Джон МакГин, който се възползва от пас на Леон Бейли в наказателното поле след хубава индивидуална акция на крилото.

В 24-ата минута “виланите” нанесоха и втория си удар в мача, с което направиха нещата за Евертън много сложни. Голът бе отбелязан от дузпа, която Дъглас Луис реализира. Виновникът за наказателния удар бе стража на “карамелите” Джордън Пикфорд, който влезе остро на Оли Уоткинс.

Резултатът бе направен класически от Леон Бейли в 51-ата минута на двубоя. Той прати топката в мрежата на Пикфорд със силен шут от близка дистанция след неразбирателство в наказателното поле на Евертън.

Крайното 4:0 бе оформено от резервата Джон Дюран в 75-ата минута на двубоя. Младокът се възползва от огромна грешка на Майкъл Кийн при разиграването на топката.

Това бе втора загуба за Евертън от началото на сезона след като “карамелите” загубиха и първия си двубой от новия сезон. Тогава те отстъпиха на Фулъм с 1:0. В следващия мач те ще могат да се реваншират на феновете си с евентуален успех на Улвърхемптън, които също са в търсене на първата си точка.