Белингам: Чувствам се комфортно с тези играчи и се уча всеки ден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Англичанинът не може да се оплаче от трансфера си на "Бернабеу"

Новата покупка на Реал Мадрид Джуд Белингам даде интервю след снощната победа над Алмерия с 3:1, в която сподели впечатленията си от новия си клуб. В момента младия англичанин се намира в чудесна форма. Той отбеляза три гола и направи една асистенция в първите си два мача от сезона.

“Наслаждавах се на завръщането и борбата на отбора. Продължихме да играем добре, никой не се паникьоса, въпреки че изоставахме в резултата. В крайна сметка това беше удобна игра. Често гледах обратите на Реал Мадрид в мачовете по телевизията“, започна Белингам

„Спомням си, че в такива моменти си мислех: “Те не могат да направят това.” Но те винаги успяваха. Сега съм тук и го изживявам сам. Радвам се, че вкарах гол и помогнах на отбора да спечели, но трябва да работя във всички области на моята игра“, допълни той.

„Аз съм десет пъти по-добър от миналия сезон. Чувствам се комфортно с тези играчи и се уча всеки ден. Тук нивото е толкова високо, че попивам като гъба всичко, което правят съотборниците ми. Ето защо започнах сезона толкова добре“, завърши Белингам.