Астън Вила ще се опита привлече Карлос Солер от ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бирмингамският клуб се интересува от 26-годишния халф на Пари Сен Жермен

Според информация на Fichajes, тимът на Астън Вила би се радвал да има Карлос Солер в своите редици. Бъдещето на 26-годишния полузащитник в Пари Сен Жермен е несигурно и той може да напусне “Парк де Пренс” в близко бъдеще.

Солер направи име във Валенсия като записа над 200 мача за клуба. 26-годишният играч допринесе за 67 гола, преди да се раздели с “прилепите” и да се присъедини към Пари Сен Жермен миналото лято. В първия си сезон във френския клуб 26-годишният футболист участва в общо 38 мача, като има участие в 11 гола. Той започна добре в ПСЖ и се очаква ролята му да се подобри с пристигането на Луис Енрике като техен нов мениджър. Енрике беше начело на Испания на последното Световно първенство и беше включил Солер в състава.

Очакваше се пристигането му на “Парк де Пренс” да облагодетелства много Солер, но това не се случи. Времето му на терена претърпя сериозен спад през сезон 2023/24 и той вече не е редовен титуляр. Футболистът е участвал в седем мача в лигата, но е бил на терена по-малко от 200 минути. 26-годишният Солер не е доволен от ситуацията и може да бъде отворен към идеята да напусне клуба в близко бъдеще.

Унай Емери иска да добави нов полузащитник в редиците си в Астън Вила. Бирмингамци са свързвани с 26-годишния играч и със сигурност биха се радвали да го имат на свое разположение. Той е футболист с много качества и може да помогне на Емери да изведе Вила до следващата стъпка.