Ювентус ще има трудности да привлече Самарджич през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферът на нападателя на Удинезе на "Алианц Стейдиъм" може да се окаже твърде сложен за да се осъществи тази зима

Ювентус изрази силно желание да привлече атакуващия халф Лазар Самарджич през предстоящия януарски трансферен прозорец, но пътят към неговия подпис става все по-предизвикателен. По време на летния трансферен прозорец Интер проявяваше интерес към футболиста и дори бе постигнал споразумение с Удинезе. Тази сделка обаче се провали поради неуспех нападателят да договори личните си условия.

Този обрат на събитията отвори вратата за Ювентус потенциално да си осигури услугите му, но трансферът така и не се осъществи. Въпреки това “бианконерите” остават свързани с полузащитника. В информация на торинска медия се твърди, че трансфер през януари е възможен, но има препятствия при определянето на условията за трансфер. Ювентус би предпочел наем с опция сделката да стане постоянна, но Удинезе не е склонен да се раздели с такъв ключов играч и може да поиска друг играч в замяна.

В момента и двата клуба се борят да намерят общ език по споразумението, което може да застраши шанса на Самарджич да премине в Торино през януари.

Лазар Самарджич беше един от най-добрите полузащитници в Серия А през миналия сезон. Сърбинът със сигурност би бил добър трансфер за Юве тази зима след загубата на Пол Погба и Николо Фаджоли.