Астън Вила влиза в битката за звезда от Ла Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нико Уилямс е попаднал в радара на "виланите"

нглийският клуб Астън Вила е влязъл в надпреварата за подписа на таланта на Атлетик Билбао Нико Уилямс, твърди “AS”. Контрактът на нападателя с баските изтича следващото лято, което означава, че през зимата клубовете интересуващи се от него могат да влязат в преговори за негов безплатен трансфер след изтичането на договора му.

Унай Емери обаче не е единственият, който е забелязал огромния талант на Нико. От по-малкия брат Уилямс се интересуват още Ливърпул и Барселона, които също искат да се подсилят в предни позиции. Това кой ще спечели битката за подписа на Уилямс зависи до голяма степен и от представянето на отборите, които се интересуват от него в през настоящия сезон, тъй като нападателят предпочита да премине в отбор, който участва редовно в Шампионска лига.

Преди години много отбори се опитаха да привлекат по подобен начин брата на Нико – Инаки Уилямс. Той обаче остана верен на клуба и подписа нов дългогодишен договор. Не е изключено брат му също да вземе подобно решение, но шансовете за това не са големи.