Гари Невил отново обвини семейство Глейзър за проблемите в Манчестър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нещо на "Олд Трафорд" не работи както трябва и според Невил това са собствениците

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил за пореден път стовари цялата вина за неуспехите на любимия му клуб върху собствениците – семейство Глейзър. Това лято упорито се спекулираше, че те ще продадат клуба, но това така и не се случи, което силно ядоса феновете на “червените дяволи”, тъй като доста от тях споделят мнението на Невил.

„Нито за секунда не съм си помислял, че ще се противопоставят на Манчестър Сити и Арсенал от играчите, които привлякоха. За това щяха да са необходими трансфери от типа на Хари Кейн или Деклан Райс, например. Те нямаха пари да направят този тип трансфери. В момента не са много добри.

Няма фен на Манчестър Юнайтед, когото познавам, който да има мозък, който да е най-ядосан на Ерик тен Хаг. Това, което те наистина искат, е промяна на собствеността и стабилност, както и група от играчи, които са отдадени. И не мисля, че играчите не са отдадени. Просто се чудя колко са добри. Това е моята грижа.

Манчестър Юнайтед отново позволи на мениджъра да влияе на трансферите и това в клуба ме тревожи. Те не са силни на самия връх”, заяви Невил.