Атанас Рибарски: Нищо не е приключило за мен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорите на двата тима дадоха мнението си за мача

Старши треньорът на ЦСКА 1948 даде интервю след загубата от ФКСБ с 1:0 в първия мач от втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите.

“Негативен резултат за нас, но мисля, че не заслужавахме да загубим. Едно заспиване при бързо изпълнение не ни позволи да се прегрупираме и ни отбелязаха. Мисля, че имахме достатъчно ситуации, които можеше да материализираме. Все още нищо не е приключило. Поздравявам момчетата за хъса и себераздаването. Мисля, че бе равностоен мач. Идва следващ, който ще го изиграем по начин, който да не ни влияе днешният. Играхме с млади момчета в средата на терена. Много се радвам за Емил Ценов и Стоян Стоичков. Имаме добра взаимозаменяемост сред играчите. Нищо не е приключило за мен. За нас е важно ние как ще подходим”, заяви Рибарски.

Треньорът на ФКСБ Елиас Хараламбус също сподели впечатлението си след мача.

„Да, както казах на пресконференцията, бе много важно да спечелим днес и трябва да похваля своите играчи. Нищо не е приключило, след седмица има реванш, защото ЦСКА 1948 има силен отбор и нищо не е приключило.Мисля, че имахме повече шансове, но двубоят бе равностоен“, заяви той.

„Резултатът не е достатъчен за нас, затова през следващата седмица трябва да сме по-добри“, допълни Хараламбус.