Атлетико даде зелена светлина на Барселона да подпише с Жоао Феликс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Атлетико Мадрид ще позволи на Барселона да подпише под наем с португалския национал

Според информация на испанското издание AS, Жоао Феликс може да осъществи мечтата си да се присъедини към Барселона през летния трансферен прозорец. Атлетико Мадрид ще позволи на каталунския гранд да привлече португалеца под наем това лято.

Жоао Феликс претърпя смесени чувства, откакто се присъедини към Атлетико Мадрид от Бенфика през юли 2019 г. Лос Рохибланкос задейства освобождаващата му клауза, за да си осигурят услугите му преди четири години. 23-годишният играч започна силно периода си в Атлетико, но след това не бе в най-добрата си форма и мадридчани го дадоха под наем на Челси през втората част от миналия сезон.

Португалският национал има 131 мача за Атлетико Мадрид, като се е отчел с 34 гола и 18 асистенции. В Челси той вкара четири пъти в 20 мача. Сега отново в Атлетико Мадрид, играчът изглежда няма бъдеще при “дюшекчиите”. И след конфликтите му с Диего Симеоне, мениджърът на испанския клуб е готов да даде зелена светлина за продажбата му.

В същото време Феликс наскоро разкри Барселона като своя мечтан клуб и скоро може да сбъдне мечтата си. Сделката между Барса и Атлетико за Гризман ще включва наем с опция за закупуване, което прави офертата привлекателна за каталунците.