Ливърпул пред провал в преследването на защитник на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" вероятно ще се провалят в опитите си да подпишат с Леви Колуил

Медията Football Insider информира, че Ливърпул може да се провали в опита си да подпише с Леви Колуил, тъй като Челси е категоричен в желанието си да го задържи. Съобщава се, че на 20-годишния играч са дадени уверения, че ще играе в първия отбор през следващия сезон, а тежката контузия на Уесли Фофана почти сигурно означава, че треньорът Почетино ще разчита на Колуил.

Бъдещето на Леви Колуил остава една от интересните теми в този трансферен прозорец. Бранителят се завърна в Челси за предсезонна подготовка след успешен период под наем в Брайтън. Тимове от Висшата лига, включително Брайтън и Ливърпул, искат да вземат 20-годишния играч.

Челси пък е в несигурна позиция относно бъдещето на Колуил. Защитникът има две години до края на договора си и не е дал индикации за подготвяне на контракта. Той потърси солидни гаранции за игровото време, което клубът не можеше да предостави в момента.

Очакваше се Колуил да проведе разговори с Челси, за да разбере как се вписва техните планове. За момента Почетино е дал уверение на 20-годишния играч, че ще записва доста мачове през следващия сезон, което може би е убедило защитника да остане.

Ливърпул търси централен бранител с ляв крак и Колуил отговаря идеално на изискванията им. Ако Колуил обаче реши да остане в Челси, то “червените” няма да имат шанс да го привлекат.