Атлетико Мадрид запазва интереса си към Феран Торес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нпадателят на Барселона Феран Торес отново е трансферна цел на "дюшекчиите"

Според информация на испанското издание Fichajes, Феран Торес е обект на интерес от страна на Атлетико Мадрид. “Дюшекчиите” имаха желание да подпишат с нападателя на Барселона през летния трансферен прозорец. Вероятно те ще се върнат с оферта, когато трансферният прозорец се отвори през януари 2024 г.

Феран Торес не играе редовно като титуляр, откакто се присъедини към Барселона от Манчестър Сити през януари 2022 г. Испанецът прекара само 18 месеца на “Етихад”, след като бе привлечен от Валенсия през летния трансферен прозорец на 2020 г. И Барселона плати колосалните 55 милиона евро, за да го вземе от Манчестър Сити.

Но инвестицията на Барселона в Торес все още не се е изплатила, тъй като играчът не е постоянен в своите представяния. 23-годишният играч беше стабилен през втората половина на сезон 2021/22. Но той влизаше и излизаше от отбора през цялата кампания 2022/23. Въпреки това играчът започна добре новия сезон, отбелязвайки четири гола в десет мача досега. Бъдещето на испанския национал в Барселона обаче остава несигурно на фона на желанието на клуба да вземе нови играчи в атака. В същото време пък Феран е трансферна цел на Атлетико Мадрид.

В информацията на Fichajes се твърди, че може да има оферта за футболиста през януарския трансферен прозорец. Атлетико Мадрид със сигурност ще трябва да плати сериозна сума, за да привлече нападателя на Барселона, чийто договор е до 30 юни 2027 г. В такъв случай няма да е изненадващо, ако действащите шампиони на Ла Лига се опитат да възстановят 55-те милиона евро, които са платили за него.