google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В австрийския букмейкър може да залагате на високи ставки на всички срещи от Лига Европа

В четвъртък вечер ще се проведат първите 1/4-финални двубои в турнира Лига Европа. Очакват ни четири интересни срещи по европейските терени с участието на топ отбори, като в букмейкъра Bwin България се предлагат атрактивни коефициенти за залози на мачовете. Австрийският хазартен оператор фаворизира Манчестър Юнайтед в гостуването на Гранада и дава сериозно предимство на Арсенал срещу Славия Прага, докато в сблъсъците Аякс – Рома и Динамо Загреб – Виляреал няма толкова изявени фаворити.

Нека в детайли разгледаме какво ни очаква в четвъртък вечер в Лига Европа и за кой отбор се очаква предимство в отделните сблъсъци според прогнозите на Bwin.

Прогнозата на Bwin за мача Гранада – Манчестър Юнайтед

Атрактивни коефициенти в Bwin за 1/4-финалите в Лига Европа 1

Един от големите фаворити на bwin за краен победител в турнира – Манчестър Юнайтед, отново ще се изправи срещу испански съперник на директните елиминации този сезон. След като в 1/16-финалите тимът на Оле Гунар Солскяер елиминира Реал Сосиедад, сега техен съперник е по-скромния тим на Гранада.

Домакините обаче се представят впечатляващо в надпреварата през тази кампания. Те отстраниха Мьолде в миналия кръг и италианския гранд Наполи на 1/16-финалите, за да си уредят сблъсък срещу един от топ клубовете в света. Ман Юнайтед пък се справи с Милан в предишната фаза, като записа минимален успех с 1:0 на чужд терен, за да си осигури мястото в последните осем на турнира. Иначе “червените дяволи” влизат в доста по-добра форма от своя опонент в този сблъсък. Гостите спечелиха три от последните си четири двубоя, включително успех с 2:1 над Брайтън след обрат в неделя вечер. От друга страна, тимът на Гранада е в серия от три поредни поражения. Домакините бяха разгромени с 3:0 от Виляреал в събота като не се разписаха за първи път от 12 срещи насам.

Предстои да видим дали Гранада ще надигне глава за големия сблъсък с Ман Юнайтед или гостите ще ликуват след първия мач на испанска земя.

Bwin коефициенти за Арсенал срещу Славия Прага

Атрактивни коефициенти в Bwin за 1/4-финалите в Лига Европа 2

Другият английски отбор в 1/4-финалите на Лига Европа – Арсенал, се изправя срещу Славия Прага у дома в първата среща между двата тима. Прогнозите на Bwin са за победа на “топчиите”, след като коефициентът за краен изход 1 е 1.50. Арсенал достигна до 1/4-финалите на Лига Европа, след като елиминира корави отбори като Олимпиакос и Бенфика.

“Топчиите” са фаворити за класиране в следващата фаза и се очаква да елиминират Славия Прага, но пък чешкият отбор вече отстрани един тим от Англия – Лестър, на 1/16-финалите.

В следващата фаза Славия Прага се пребори с Рейнджърс, за да си уреди среща с Арсенал в спор за класиране на полуфиналите. През уикенда домакините допуснаха тежка загуба от Ливърпул с 0:3 и са в серия от три двубоя без успех, докато гостите са във върхова форма, спечелвайки седем от предходните си девет срещи. Въпреки това Славия Прага е аутсайдер в предстоящия двубой на стадион “Емиратс” и ще бъде изненада, ако си тръгне непобеден от Лондон.

Динамо Загреб срещу Виляреал

Атрактивни коефициенти в Bwin за 1/4-финалите в Лига Европа 3

Хърватският гранд Динамо Загреб поднесе голямата изненада на 1/8-финалите в Лига Европа, след като елиминира един от фаворитите в турнира – Тотнъм. Динамо загуби с 0:2 първия мач в Лондон и не се виждаше как може да продължи напред в състезанието, но победата с 3:0 след продължения на стадион “Максимир” ги прати сред осемте най-добри тима в турнира през този сезон.

След мача с “шпорите” всички говориха за Мислав Оршич, който вкара три попадения във вратата на Уго Льорис. Сега хърватският футболист ще бъде под светлината на прожекторите и всяко негово действие срещу Виляреал ще бъде следено.

Испанският тим пък елиминира Динамо Киев в 1/8-финалите и понастоящем се намира в страхотна форма, записвайки пет поредни победи. През уикенда Виляреал срази Гранада с 3:0, като Жерар Морено се отличи с хеттрик. 28-годишният нападател ще бъде основната заплаха за вратата на Динамо Загреб в предстоящия мач.

Букмейкърът Bwin дава леко предимство на гостите в тази среща, като според футболните прогнози е доста вероятно да видим попадения в двете врати.

Аякс фаворит на Bwin в мача срещу Рома

Атрактивни коефициенти в Bwin за 1/4-финалите в Лига Европа 4

Този сблъсък беше определен като дербито на 1/4-финалите в Лига Европа. Един срещу друг ще видим два отбора със славна история, които са устремени да спечелят турнира през този сезон.

В първия мач на “Йохан Кройф Арена” лек фаворит според коефициентите на bwin e Аякс. Амстердамският гранд гази всичко по пътя си и в момента е в серия от седем поредни победи. Аякс бе свикнал да печели с поне два гола разлика през месец март, а в първия си мач през април, “червено-белите” записаха труден успех с 2:1 при визитата на Хееренвеен в неделя.

В повече от 20 мача отборът на Аякс не е допуснал поражение, като за последно загуби на 9 декември 2020 година срещу Аталанта у дома в двубой от груповата фаза на Шампионска лига. От друга страна, тимът на Рома редува силни и слаби резултати. В последния си двубой тимът на Пауло Фонсека направи реми 2:2 срещу Сасуоло в Серия А. Преди това “вълците” загубиха у дома от Наполи с 0:2, като единствените им две победи в последните пет срещи бяха в турнира Лига Европа – успехи с 2:1 и 3:0 срещу Шахтьор Донецк. Предстои да видим дали вторият по сила европейски клубен турнир отново ще донесе поводи за радост на Рома или Аякс ще продължи да ниже победа след победа.