“Аз съм Левски” тръгва из страната, първата спирка е Троян

"Аз съм Левски" тръгва из страната, първата спирка е Троян 1
1 0
Във вторник мобилният магазин ще посети и град Плевен

Левски обяви на официалната си страница, че кампанията за продажба на членски карти “Аз съм Левски” тръгва из страната от утре. Инициативата ще стартира с три локации, на които феновете на отбора ще имат възможността да се срещнат със собственика Наско Сираков.

Мобилният магазин ще посети първо Троян на 20 октомври (вторник), като по-късно през деня “сините” ще зарадват и привържениците си в Плевен.

“Левскари, с удоволствие Ви съобщаваме, че кампанията “Аз съм Левски” започва своите обиколки из страната. Те стартират с три локации, на които “сините” привърженици ще имат възможността да се срещнат със собственика на клуба Наско Сираков.

“Във вторник, 20.10., мобилният магазин ще посети град Троян, като феншопът ще бъде разположен на улица “Васил Левски”-59 – срещу кафе “Тифани” от 10:00 до 13:00 часа. От него всеки желаещ ще може да се сдобие с членска карта по избор и различни артикули на любимия тим.

“Отново във вторник, 20.10, от 15:00 до 19:00 часа мобилният магазин ще посети град Плевен. Феншопът ще бъде разположен до спортно-информационния център – срещу “Central Mall”.