Бъдещето на испански талант зависи от трансфера на Кансело в Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
18-годишният бранител Иван Фреснеда иска да премине в Барселона

Защитникът на Валядолид – Иван Фреснеда, продължава да бъде вариант за подсилване на отбраната на Барселона. В момента каталунците се фокусират върху привличането на Жоао Кансело. От трансфера на португалския национал зависи бъдещето на 18-годишният испански талант, който иска да е наясно със ситуацията възможно най-скоро, пише  Mundo Deportivo.

През това лято Фреснеда е отклонил предложение за трансфер в Атлетико Мадрид. Интерес към крайния защитник има и от Челси. Самият футболист желае да премине в Барса и да играе под ръководството на Шави. Каталунският гранд обаче продължава да е нерешителен и не е отправил оферта за младежкия национал на Испания. Откупната клауза на играча на Валядолид е в размер на 20 млн. евро.

През миналия сезон десният бек записа 24 мача във всички турнири. Иван Фреснеда има договор с Валядолид до лятото на 2025 г. Футболистът обаче иска да заиграе в по-силен клуб и определено има потенциала да се подвизава на високо ниво. С подходящ треньор, Иван Фреснеда може да стане един от най-добрите крайни защитници в света.