google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Българската ММА звезда Благой Иванов – Багата продължава своята подготовка, въпреки липсата на опонент и световната епидемия от Коронавирус. Българинът тябваше да се изправи срещу бразилеца Аугусто Сакай във файткартата на UFC 250, но двубоят беше отложен, след като Сакай няма да може да излети от Бразилия, заради въведените извънредни мерки за безопасност в южната страна. Към момента най-голямата организация в света на MMA подготвя сериозно събитие за 9-ти май и дори излезе информация, че то ще се проведе в щата Флорида. Иванов обаче не е включен в него и само може да гадаем води ли преговори с промоутъра за друг съперник и ако да  за коя дата се насрочва двубоя.

Видно е обаче, че боецът ни в тежка категория не спира да тренира. Част от тренировъчната му концепция са натоварвания на чист въздух. Нейт Пети, който е един от специалистите работещи със софиянеца пусна снимки в социалните мрежи, на които се вижда как Благой работи върху ударната си подготовка.

View this post on Instagram

@thehappysignguy @xcmma 👊

A post shared by Nate (@77natepettitmma_) on

View this post on Instagram

@blagoyivanovmma @gustavo11lopez 📸 @xcmma

A post shared by Nate (@77natepettitmma_) on

Миналата седмица Благой Иванов успя да потренира и с друга звезда в тежката категория на UFC – камерунецът Франсис Нгану. Вториятв ранглистата на организацията трябва да се изправи срещу непобедения суринамски боец Жаирзиньо Розенструик на 9-ти май. Благой и Франсис успяха и да се щракнат за спомен след края на съвместната си тренировка.