Байерн и Ювентус може да се пробват да вземат талант на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шампионите на Германия и Италия – съответно Байерн Мюнхен и Ювентус, инат интерес към талантливия футболист на Челси Калъм Хъдсън-Одой. Твърди се, че интерес към 19-годишния футболист на “сините” има и от тима на РБ Лайпциг.

Байерн Мюнхен искаше да привлече Челси Калъм Хъдсън-Одой в своя състав още преди година и половина. „Sky Germany“ съобщава, че баварците продължават да търсят още един офанзивен футболист на крилото, въпреки че се подсилиха с Лерой Сане от Ман Сити, а също така разполагат със Серж Гнабри и Кингсли Коман.

Контрактът на Хъдсън-Одой с Челси до лятото на 2024 година, а заплатата му на „Стамфорд Бридж“ възлиза на 120 хиляди паунда на седмица. Хъдсън-Одой е смятан за един от големите таланти на Челси и ръководството на клуба надали ще иска да се разделя с него, но има голяма конкуренция за неговата позиция в отбора, което би могло да попречи на Калъм да играе често. Но също така дори и да премине в Байерн, Одой също ще трябва да се бори за титулярно място с много добри играчи като Гнабри, Коман и Сане.

От друга страна, италианският шампион Ювентус възнамерява да се раздели с Дъглас Коста, така че Одой ще има по-големи шансове за титулярна позиция на крилото на ‘Алианц Стейдиъм’. През миналия сезон англичанинът участва в 30 мача за Челси, като отбеляза 3 гола и направи 5 асистенции.