Талант на Челси няма да ходи в Серия А, остава във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хъдсън-Одой не се разбра с италианците

Преговорите между футболистът на Челси Калъм Хъдсън-Одой и Лацио са пропаднали, съобщава Руди Галети. Според информацията на реномирания журналист англичанинът е най-близо до трансфер във Фулъм в момента.

Причината за пропадането на преговорите все още остава неясна. Точно така беше и преди известно време когато Хъдсън-Одой преговаряше с Милан. В началото и тогава изглеждаше, че двете страни са близо до споразумени, но впоследствие стана ясно, че англичанинът няма да премине на “Сан Сиро”.

В момента голям шанс да привлече Хъдсън-Одой има Фулъм. “Котиджърс” опитват да надградят започнатия през миналия сезон  проект с нови попълнения, от които ще се очаква да изстрелят тима в друга орбита. Не е ясно обаче дали този план обаче ще сработи, тъй като конкуренцията във Висшата лига е твърде жестока.

За Хъдсън-Одой обаче това няма голямо значение. Единственото, от което той се интересува в момента е това той да си намери нов отбор, в който да получава повече шансове за изява. Причината за това е факта, че в Челси той играеше много рядко, а сега, когато те се сдобиха с още повече играчи, шансовете му за изява са почти нулеви. Това обаче не отчайва Хъдсън-Одой, който е крайно мотивиран да покаже своите качества на целия свят.