Ал Насър пита за звезда на Атлетико Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антоан Гризман е следен от отбора на Роналдо

Отборът от Саудитска Арабия Ал Насър продължава опитите си да привлече нов нападател преди началото на следващия сезон, съобщава спортният журналист Руди Галети. Според информацията, те се интересуват от нападателя на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, който те искат да партнира в нападение на Кристиано Роналдо.

За трансфера на Гризман обаче Ал Насър ще трябва да плати огромна сума. Причината затова е, че французинът е любимец на Диего Симеоне и той не иска да го загуби. Чоло дори върна фланелката с номер 7 на Гризман, която той носеше преди да замине в Барселона. По този начин аржентинецът показа на футболиста си, че още вярва в него и той има място на “Уанда Метрополитано.

Не трябва обаче да бъде пренебрегван факта, че Гризман вече е 32 годишен. Това означава, че може би това лято е последната възможност, в която Атлетико може да вземе голяма сума за него, тъй като той все още има договор с тима до 2026 година. Този фактор едва ли ще бъде пренебрегнат от Чоло Симеоне в случай на добра оферта от Ал Насър, тъй като Атлетико Мадрид, никога не е разполагал с огромни суми за трансфери, а клубът се нуждае от такива и то спешно.