Байерн Мюнхен е на финалната права за Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският голмайстор е взе по-близо до трансфер при баварците

Хари Кейн в Байерн Мюнхен – това най-вероятно ще бъде един от трансферите на лято 2023. Преминаването на английския национал на ‘Алианц Арена’ е все по-близо. В понеделник ще се проведе важна среща между изпълнителни директор на „баварците” Ян-Кристиан Дрийсен, техническия директор Марко Непе и председателя на Тотнъм Даниел Леви.

Баварският гранд изглежда убеден, че ще завърши сделката за нападателя на Тотнъм въпреки разликата в цената, която искат от Северен Лондон и сумата, която от Байерн предлагат. Баварците са готови да дадат около 75 милиона паунда, огромна сума за играч, чиито контракт изтича след една година. Все пак от Тотнъм искат да получат 90 млн. за своята звезда.

Наставникът на Байерн Томас Тухел желае на всяка цена да се вземе централен нападател и Хари Кейн е точният човек. Англичанинът не показва желание да остане в тима на Тотнъм и да преподпише с “шпорите”. Кейн е уморен от факта, че Тотнъм не успя да сглоби отбор, който да печели трофеи.

Ако сделката между Байерн и Тотнъм за Кейн се осъществи, почти сигурно германският гранд юе счупи трансферния си рекорд. В момента той се държи от Люка Ернандес, като за него бяха платени 68 милиона паунда на Атлетико Мадрид.