Лацио се намесва в трансферната битка за Фред
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Фред е свързван с напускане на "Олд Трафорд"

Според Corriere Dello Sport, бразилският халф Фред може да премине в Лацио, като в момента римските “орли” обмислят опцията да го привлекат.

Халфът на Манчестър Юнайтед, който се присъедини към клуба със сделка за 47 милиона паунда, почти сигурно ще напусне, за да играе редовно в друг тим. 30-годишният футболист едва ли ще получи достатъчно игрово време на “Олд Трафорд” през следващия сезон и е логично да търси друг предизвикателство.

Преместване в италианската Серия А може да бъде идеално за него, особено ако Лацио е готов да му гарантира титулярно място. Бразилецът несъмнено е достатъчно добър за италианския клуб и може да окаже незабавно влияние за подобряване на играта на тима.

Фред притежава физическите и технически качества, за да се справи добре в италианския футбол. Полузащитникът е свързван и с клубове от Висшата лига като Фулъм, както и турския гранд Галатасарай. Ще бъде интересно да видим дали той желае да остане във Висшата лига или да напусне английския футбол.

Има спекулаици, че Манчестър Юнайтед се надява да подпише с полузащитника на Флорентина Софиян Амрабат това лято. 26-годишният футболист имаше впечатляваща кампания за Световното първенство със своята страна и им помогна да достигнат до полуфиналите на турнира. В такъв случай Фред просто става излишен на “Олд Трафорд”.