Вратарят на Сепси за “Армията”: Старо, мухлясало, като през комунизма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Роланд Никзули обаче остана впечатлен от феновете на българския тим

Румънският тим Сепси се поздрави с победа с 2:0 като гост на ЦСКА в първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Вратарят на отбора Роланд Никзули не бе никак впечатлен от условията, които предлага дома на ЦСКА – стадион „Българска армия“. Стражът говори пред медията „ProSport“ след  победата над “червените” в София.

„Беше труден двубой. Феновете на ЦСКА са невероятни. Атмосферата беше невероятна. Само в Рапид Букурещ съм виждал такава атмосфера. Нашите фенове също се чуваха понякога и фактът, че дойдоха толкова далеч за нас, ни амбицира. Изиграхме перфектен мач от тактическа гледна точка. Реваншът ще е много труден“, каза стражът на Сепси.

„Стадионът е много стар. В Румъния няма такива стадиони в елитната дивизия. Такова нещо не сме виждали от години. Очаквах много по-добри условия от най-успешния отбор в България. Старо, мухлясало, като през комунизма…“, заяви вратарят за стадион „Българска армия“.

Стражът на Сепси смята, че реваншът ще бъде труден и ЦСКА ще дойде в Румъния с амбицията да окаже натиск. Никзули коментира и грешките на Бусато от ЦСКА, като заяви, че може да се случи на всеки и е неприятно.