Байерн Мюнхен не се опитва да привлече Чуамени
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците имат различни цели за лятото

Ръководството на Байерн Мюнхен не планира привличането на полузащитника на Реал Мадрид Орелиан Чуамени, въпреки слуховете за подобни преговори, съобщава Флориан Плетенберг. Целите пред Байерн това лято са други и включват нов централен защитник, какъвто вече намериха и нов централен нападател. Според информацията Томас Тухел е доволен от новодошлия Конрад Лаймер и не планира да купува нов халф.

За привличането на Чуамени започна да се спекулира покрай слуховете, че Байерн може да се раздели с някой измежду Леон Горецка и Джошуа Кимих. За момента обаче изходящ трансфер, на който и да е от двамата е изключително малко вероятен. Причината за това е, че са малко клубовете, които могат да си позволят да издържат футболисти с толкова високи заплати.

Слуховете, които обикалят медийното пространство обаче не свързват Чуамени само с Байерн Мюнхен. Според много източници той е наблюдаван от Ливърпул и от още няколко английски отбора. В Реал Мадрид обаче не обръщат внимание на подобни слухове. На “Бернабеу” са убедени, че Чуамени ще остане още дълго в тима и те се надяват, че той ще разкрие пълния си потенциал през следващия сезон.