Бранител предава Левски и преминава в Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сонко Сундберг е отказал предложение за нов договов

Централният бранител на Левски и втори капитан на тима Ноа Сонко Сундберг не е приел предложението на тима за удължаване на договора си, съобщава “Тема Спорт”. Настоящият контракт на шведа изтича през 2024, което означава, че Левски може да го загуби на свободен трансфер ако не успее да го убеди да се обвърже с клуба за по-дълго.

Сундберг е един от основните футболисти в състава на Левски. За това свидетелства и повишението му в йерархията на клуба от този сезон. Шведът бе избран за втори капитан на “сините” за сметка на младия Пламен Андреев. Дори обаче този жест от страна на Николай Костов не е трогнал достатъчно Сунберг, за да реши той да остане на “Герена” още дълго.

В Левски все пак са склонни да се разделят със Сунберг, ако той наистина иска да си тръгне. Те обаче нямат никакво намерение да ги пускат на свободен трансфер, защото това би било една пропусната възможност за спечелването на ценни средства.

За момента няма конкретна оферта за Сундберг. Според информациите обаче доста чуждестранни клубове следят шведа. От него се интересува още и шампиона от миналия сезон Лудогорец.