Байерн Мюнхен започна предсезонната си подготовка с победа с 27:0
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците разбиха клуб от аматьорската лига

Съставът на Байерн Мюнхен разнебити аматьорския тим на Ротах-Егерн с 27:0. Това бе първата контрола на баварците от предсезонната подготовка, която започна съвсем скоро. Мениджърът Томас Тухел даде шанс на общо 22-ма играчи в срещата като ги раздели на два отбора – единия игра през първото полувреме, а другият през второто. Титулярите доказаха местата си и вкараха 18 от попаденията докато техните резерви вкараха 9 гола.

Няколко играча в срещата се разписаха по пет пъти. Това бяха Джамал Мусиала, Марсел Забицер и Матис Тел, а Серж Гнабри вкара хеттрик. На таблото имената си записаха и двете нови попълнения на Байерн Мюнхен -Рафаел Герейро и Конрад Лаймер. Другите попадения бяха дело на Алфонсо Дейвис, Кинглси Коман, Дайо Упамекано, Садио Мане, Лерой Сане, Нусаир Мазарауи и Райън Гравенберх.

Следващата контрола на баварците ще е срещу тим от друга галактика в сравнение с Ротах-Егерн. Това е носителя на требъла от миналия сезон Манчестър Сити, който ще играе срещу Байерн на 26 юли като част от предсезонното турне на двата тима.