Жоао Феликс призна: Винаги съм мечтал да играя за Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът се намира в деликатна ситуация

Нападателят на Атлетико Мадрид Жоао Феликс сподели в интервю, че мечтата му още от малък е да играе за Барселона. По принцип това не би се възприело никак добре от ръководството на Атлети и Чоло Симеоне, но те вече многократно показаха на Феликс, че той не е желан на “Уанда Метрополитано”.

“Би било чудесно да играя за Барса. Барселона винаги е бил моят първи избор. Винаги е било мечта за мен, още от дете. Ако се случи ще сбъдна мечтата си”, заяви Феликс.

До това изказване на Феликс се стигна, след като Диего Симеоне даде неговият номер – 7,  на Антоан Гризман и дори го изпрати да тренира с втория отбор. По този начин аржентинецът се надява, че ще накара Феликс да вложи още повече усилия в търсенето на нов отбор.

Единствената опция пред Жоао Феликс в момента обаче е завръщане в Бенфика. Португалецът не е желан от Почетино обратно в Челси, а мечтаният му трансфер в Барселона едва ли ще се осъществи, тъй като неговата цена и заплата са твърде големи за възможностите на каталунците.

Все пак обаче Жоан Лапорта може да опита да намери начин да привлече Феликс. Единствената реална възможност обаче това да се случи е с трансфер под наем.